Hæklede Ballerina Kaniner

Vi har været noget ramt af først sygdom, så vielse, så sygdom igen, sygdom igen og så en 1 års fødselsdag – men nu er det endelig lykkedes mig at få skrevet et indlæg omkring den efterspurgte hækleopskrift på disse søde ballerina kaniner. Historien bag den er lidt sjov.

ballerina kaniner
Eget billede. Egne kaniner. Egen opskrift.

Jeg smaskforelskede mig i et billede jeg havde fundet på google af en hæklet kanin der blev solgt. Efter lang tids søgen efter en opskrift på selv at lave en måtte jeg opgive. Og hjemmesiden hvor jeg havde fundet billedet, var imidlertid ude af drift. Jeg besluttede mig derfor for, efter bedste kunnen, at forsøge at lave en selv udelukkende ud fra billedet. Det har jeg før gjort for ca. 1,5 år siden med en anden bamse, og lad os bare sige at det blev ikke nogen succes. Men men, efter utallige optrevlinger, sved og tårer, lykkedes det mig at lave en kanin stort set magen til.Og jeg var VIRKELIG godt tilfreds. Undervejs skrev jeg ned hvad jeg gjorde så jeg kunne genskabe den igen. Det blev så til en opskrift.

ballerina kaniner
Her er billedet som jeg hæklede ud fra, photo credit: Majken fra tingelater.dk

Da jeg er klar til at lægge opskriften på bloggen til jer andre, opdager jeg at hjemmesiden er oppe og køre igen – og til min store overraskelse, er der faktisk en tilgængelig opskrift på netop hendes hjemmeside. Åh for pokker. Den skulle jeg lige sluge. Jeg var på én og samme tid lykkelig over at jeg nu endelig kunne få opskriften, og samtidig max ærgerlig over at have brugt SÅ lang tid på selv at efterligne et billede og lave en opskrift. Og her opstod mit dilemma så. Hvad skulle jeg nu gøre i forhold til min egen opskrift? Mit dilemma var, at opskriften til ballerina kaninen er en købe opskrift. En opskrift som vedkommende har brugt tid på at lave. Selvom min opskrift ikke er en kopi af denne købe opskrift og der er mange forskelle undervejs, så er det færdige produkt alligevel så identisk (juhuu!) at jeg ikke kan få mig selv til at lægge min op gratis. Ej heller kan jeg få mig selv til at tage penge for den. Det synes jeg simpelthen vil være for dårlig stil og ikke særlig god karma over for en af mine medhæklere derude. Jeg har undersøgt lovgivningen på området, og jeg ville ikke gøre noget ulovligt ved at lægge den op, men jeg ville selv blive rigtig ked af det, hvis nogen gjorde det mod mig.

ballerina kaniner
Hæklet ud fra min egen opskrift.

Jeg er derfor bange for at jeg bliver nødt til at tage opskriften med mig i graven en dag – men så er det jo så heldigt – at jeg kan linke til Majkens købeopskrift. Jeg har selv købt den, netop for at se hvor jeg havde ramt rigtigt, og synes bestemt den er pengene værd. Jeg har endnu ikke prøvet at hækle ud fra Majkens opskrift, da jeg havde lavet et par stykker før jeg opdagede denne. Jeg tror at mine kaniner er en anelse større end Majkens. Jeg håber at I bliver glad for opskriften alligevel selvom der ikke kommer nogen op her, og så håber jeg Majken vil sende mig en kærlig tanke hvis salget stiger 😉 God fornøjelse.

Find opskriften her!

ballerina kaniner
Vi er så heldige at arve tøj fra en sød lille pige. Jeg hæklede denne ballerina kanin som tak.

ballerina kaniner

ballerina kaniner

ballerina kaniner

 


Følg os gerne på Bloglovin, Facebook, Instagram og Twitter

Del indlægget på:

6 thoughts on “Hæklede Ballerina Kaniner

  1. Hej med dig.
    Faldt lige over dine ballerina kaniner. Synes faktisk dine er sødere en dem du linker til, så der er ærgerligt, at du ikke deler din opskrift.
    Lajla

  2. Hej!
    Hvor er du dygtig. Og disse ballerinaer har jeg kigget på længe. Vil du dele din opskrift nu.

  3. Siden du linker til findes desværre ikke mere, kaninerne er så fine – håber du vil dele din opskrift 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *