ballerina kaniner

Hæklede Ballerina Kaniner

Vi har været noget ramt af først sygdom, så vielse, så sygdom igen, sygdom igen og så en 1 års fødselsdag – men nu er det endelig lykkedes mig at få skrevet et indlæg omkring den efterspurgte hækleopskrift på disse søde ballerina kaniner. 

ballerina kaniner
Eget billede. Egne kaniner. Egen opskrift.

Jeg smaskforelskede mig i et billede jeg havde fundet på google af en hæklet kanin der blev solgt. Efter lang tids søgen efter en opskrift på selv at lave en måtte jeg opgive. Og hjemmesiden hvor jeg havde fundet billedet, var imidlertid ude af drift. Jeg besluttede mig derfor for, efter bedste kunnen, at forsøge at lave en selv udelukkende ud fra billedet. Det har jeg før gjort for ca. 1,5 år siden med en anden bamse, og lad os bare sige at det blev ikke nogen succes.

Men men, efter utallige optrevlinger, sved og tårer, lykkedes det mig at lave en kanin stort set magen til.Og jeg var VIRKELIG godt tilfreds. Undervejs skrev jeg ned hvad jeg gjorde så jeg kunne genskabe den igen. Det blev så til en opskrift.

.

Opskriften kan nu findes på min webshop her www.needleandpen.com

.

ballerina kaniner
ballerina kaniner
Vi er så heldige at arve tøj fra en sød lille pige. Jeg hæklede denne ballerina kanin som tak.
ballerina kaniner
ballerina kaniner
ballerina kaniner

10 Comments

 • Lajla

  Hej med dig.
  Faldt lige over dine ballerina kaniner. Synes faktisk dine er sødere en dem du linker til, så der er ærgerligt, at du ikke deler din opskrift.
  Lajla

  • chbollin

   Tusind tak for din kommentar. Jeg har længe ikke været så aktiv herinde efter jeg fik min søn August sidste år, så jeg har ikke fået svaret på din kommentar. Jeg kan se at linket ikke virker længere, så måske får jeg lagt opskriften op en dag. Men da det er +3 år siden jeg skriblede den ned i en note, vil det dog nok kræve at jeg hækler den igen og gennemgår mine kruseduller. Hvis det sker og jeg får lagt et indlæg op, så skal jeg nok også dele det ud på livetiboblens instagram profil 🙂 Hilsen Cecilia

 • Brigit

  Hej!
  Hvor er du dygtig. Og disse ballerinaer har jeg kigget på længe. Vil du dele din opskrift nu.

  • chbollin

   Tusind tak for din kommentar. Jeg har længe ikke været så aktiv herinde efter jeg fik min søn August sidste år, så jeg har ikke fået svaret på din kommentar. Jeg kan se at linket ikke virker længere, så måske får jeg lagt opskriften op en dag. Men da det er +3 år siden jeg skriblede den ned i en note, vil det dog nok kræve at jeg hækler den igen og gennemgår mine kruseduller. Hvis det sker og jeg får lagt et indlæg op, så skal jeg nok også dele det ud på livetiboblens instagram profil 🙂 Hilsen Cecilia

 • Lene

  Siden du linker til findes desværre ikke mere, kaninerne er så fine – håber du vil dele din opskrift 🙂

  • chbollin

   Tusind tak for din kommentar. Jeg har længe ikke været så aktiv herinde efter jeg fik min søn August sidste år, så jeg har ikke fået svaret på din kommentar. Jeg kan godt se at linket ikke virker længere, så måske får jeg lagt opskriften op en dag. Men da det er +3 år siden jeg skriblede den ned i en note, vil det dog nok kræve at jeg hækler den igen og gennemgår mine kruseduller. Hvis det sker og jeg får lagt et indlæg op, så skal jeg nok også dele det ud på livetiboblens instagram profil 🙂 Hilsen Cecilia

  • chbollin

   Tusind tak for din kommentar. Jeg har længe ikke været så aktiv herinde efter jeg fik min søn August sidste år, så jeg har ikke fået svaret på din kommentar. Jeg kan godt se at linket ikke virker længere, så måske får jeg lagt opskriften op en dag. Men da det er +3 år siden jeg skriblede den ned i en note, vil det dog nok kræve at jeg hækler den igen og gennemgår mine kruseduller. Hvis det sker og jeg får lagt et indlæg op, så skal jeg nok også dele det ud på livetiboblens instagram profil 🙂 Hilsen Cecilia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *