Hæklet Æslet Nusseklud

Her den anden dag gik jeg rundt i lejligheden, og pludselig gik det op for mig at jeg havde en masse hæklede ting liggende, som aldrig var kommet på bloggen. Det kommer de derfor nu. Her er en af dem.

Denne Æslet nusseklud er fra en tysk opskrift jeg kæmpede mig igennem. I opskriften er selve kluden strikket, men dengang kunne jeg kun hækle, så jeg hæklede en klud i stangmasker i stedet. Jeg har ændret nogle små ting undervejs til at få netop det udtryk jeg ønskede. Jeg synes selv den er blevet virkelig nuser, men jeg gør det aldrig igen! 😉

æslet

æslet

æslet


Følg os gerne på Bloglovin, Facebook, Instagram og Twitter

Del indlægget på:

2 thoughts on “Hæklet Æslet Nusseklud

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *