Hæklede Natsværmer Luffer

Disse fine hæklede baby luffer (Natsværmer Luffer) er fra bogen Lutter Løkker 2 af Jeanette Bøgelund Bentzen. Jeg er vild med bogen og kan kun anbefale alle at købe den. Jeanette er i det hele taget SÅ dygtig til alt hvad hun kaster over, og jeg kigger med i stor beundring på alle de fine ting hun laver.

Jeanette var teaching assistant i Grundlæggende Grafisk Design på IT-Universitetet året før jeg blev det. Jeg kan huske at jeg tænkte ‘nej hvor gammedags’ da hun præsenterede sig selv og fortalte at hun hæklede, men ååh hvor blev jeg klogere! Jeanette er nok den største årsag til at jeg selv kastede mig over at lære at hækle. Jeanette formår at sætte farver sammen så enhver kedelig mormor opskrift pludselig bliver trendy. Derudover er hun virkelig dygtig til sit håndværk og dygtig til at lave opskrifter. Lutter Løkker 2 er efterfølgeren til Lutter Løkker som jeg selvfølgelig også har herhjemme. Begge bøger er SÅ fine og fulde af lækre opskrifter.

Jeanette går under navnet Lutter Idyl og kan findes på Facebook og Instagram hvis man skulle være interesseret i at følge hende. Hun er for nyligt til stor frustration for mig begyndt at strikke meget (for det kan jeg jo ikke), så nu er jeg nok nødt til også at lære at strikke 😉

Baby lufferne har jeg hæklet i Drops Baby Merino uld så de passer til halsedissen. Da garnet har en anden tykkelse end det Jeanette bruger i bogen, har jeg justeret størrelsen undervejs og ellers bare fulgt opskriften.

DSC_0119 2

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *