Bloggen indvies!

Så skete det endelig! Jeg tog springet og offentliggjorde min blog. Den har jo sådan set egentlig været offentlig tilgængelig hele tiden, men nu ved folk at den er der, og det er lidt angstprovokerende og samtidig virkelig spændende. Jeg synes endelig at der var nogenlunde nok indhold til at jeg kunne være bekendt at byde folk indenfor.

Den har været undervejs så længe, først i mit hoved, og sidenhen her, indtil jeg endelig blev tilfreds med resultatet. Jeg er perfektionist til fingerspidserne og har meget svært ved at sætte mit navn på noget som ikke er fuldstændig perfekt. Men, men, livet som mor på barsel er ikke perfekt, så det bliver min blog heller ikke. Lige nu er det vigtigere bare at få den derud.

Jeg håber at der sidder nogen derude der har lyst til at læse med og kan bruge noget af det jeg skriver. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til løbende at komme med nye indlæg, og jeg har allerede tusind ting i hovedet jeg gerne vil dele med jer af gode tips, smarte tricks, pinlige oplevelser og andet godt.

Rigtig hjertelig velkommen!


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *