bobleliv

Bobleliv #3

Dette indlæg har ligget og ventet uden grund siden september. Nu fik jeg endelig taget mig sammen og publiceret det!

Livet i boblen status:

 • Vi har rundet en vigtig milepæl, da jeg den 13. september blev nyuddannet som Cand.it i Digital Design og Kommunikation fra IT-Universitetet. Hip hip hurra hvor er det skønt!
 • Jeg forsvarede mit speciale om Brugeroplevelsen af KbhBarn og KbhForældre til et 12-tal 😉
 • Kom ud af min kandidat med et gennemsnit på 10,33 samtidig med en skøn sund og rask datter i trivsel (sidstnævnte er jeg i øvrigt mest stolt af!)
 • Vi har valgt at fejre det med, at vi skal have bil igen – det synes vi ligesom vi har fortjent nu, hvor vi har undværet siden nytår. Siden jeg først skrev denne kommentar, har vi rent faktisk fået bilen og jeg sparer 1,5 time på transport hver eneste dag! 😉
 • I øvrigt skal vi bruge bilen til andet end blot familiebesøg, da jeg har fået job som Digital Designer i Wizdom A/S hvor jeg officielt startede mandag den 18. september.
 • En ny hverdag er begyndt for mig, dog er jeg sluppet for at lære nye kollegaer at kende, da det er min studiejob-virksomhed der har tilbudt mig fastansættelse. Det kan anbefales det der med studierelevant job under uddannelse!
 • Har vi besluttet at vi snart skal have rengøringshjælp! Det er så blevet plottet ind i budgettet startende i det nye år!
 • Livet i boblens yngste er vokset 13 cm på et år! Det sagde lægen var meget. Så tror pokker hun er vokset ud af næsten alt sit 92 selvom hun lige er rundet de 2 år! Måske bliver hun høj efter sin far? (skrevet i september, tør ikke tænke på om hun er vokset yderligere siden?!)
 • Livet i boblens yngste går fortsat i vuggestue inde på Amagerbro, selvom hun har været skrevet op herude siden april. Håbløst. Men Tårnby Kommune har generel venteliste på 12 måneder til vuggestueplads. Olivia er derfor også bare blevet skrevet op til børnehave med det samme. De sagde vi kunne prøve at ringe igen til maj og høre! Så Rasmus og jeg skiftes til at tage forbi Amagerbro enten morgen eller eftermiddag hver dag. Det er lidt af en omvej og vi er SÅ klar til at hun skal skifte nu.
 • Rasmus arbejder helt ustyrligt meget. Så meget at det igen har taget helt overhånd. Tror han er oppe på 13 aftener ud af 14 nu hvor han sidder på kontoret og arbejder efter Olivia er lagt i seng. Han har lovet mig at det stopper og bliver bedre fra december. Det glæder jeg mig til. Jeg savner ham sgu.
 • Livet i boblen har alle fri mellem jul og nytår – for første gang, ja nogensinde tror jeg. Jeg har, trods ingen opsparet ferie, tvunget fri mellem jul og nytår – så jeg starter lige med at blive trukket i løn i stedet 😉 Men det betyder til gengæld at vi alle 3 kan holde fri sammen og at jeg for første gang i mange mange år ikke har eksaminer i januar. Det her nye liv efter studiet er egentlig meget godt.
 • Jeg har en del hæklede og lidt strikkede ting liggende, som jeg gerne snart vil finde tid til at lægge op, so stay tuned!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *