Body pude

Body Puden På Retur

Det er nu endelig blevet tid til at smide min body pude i kælderen, og det kræver et indlæg! Ikke mindst fordi det virkelig er værd at fejre, men også fordi jeg ønsker at anbefale den til andre.

body pude

Denne body pude fra Drømmepuden brugte jeg under det meste af min graviditet. Når man er gravid og kun kan sove på siden, er det rigtig en rigtig god støtte for kroppen og bækkenet at have en pude mellem benene. Denne pude følger hele kroppen, så den støtter ved/under maven, og mellem benene. Jeg ligger og krammer den når jeg skal sove og har enten ét ben oppe over den, eller har den imellem begge ben. Min veninde anbefalede mig den, og jeg var ret sikker på at jeg gerne ville have fingrene i en, selvom de virkelig er dyre! (Helt præcist kr. 999,-). Men da jeg så fik bækkenløsning allerede i April, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg skulle have en – og tak for det! Jeg har været SÅ glad for den. For mig var den alle pengene værd, for jeg har faktisk brugt den i et helt år.

Jeg købte min på Baby og Småbørns Messen i Øksnehallen (holdes to gange årligt) og startede med at bruge den allerede samme aften. Jeg havde den med til fødslen og på hospitalet, og den var GULD værd de dage vi var indlagt lige efter fødslen. Jeg har også haft den med alle de gange jeg var indlagt under min graviditet, eller brugt den når jeg lå herhjemme på sofaen. Desuden har jeg brugt den næste lige indtil nu. Mit bækken har været svært belastet selv længe efter graviditeten, og det begyndte først rigtigt at blive bedre mellem jul og nytår (jeg fødte i August!). Så de nætter hvor jeg har kunne mærke at jeg havde fået overbelastet bækkenet i løbet af dagen, har jeg brugt den igen.

body pude

Men NU er bækkenet så meget bedre, at det er tid til at vinke farvel (på gensyn?) til body puden og lade den komme i kælderen – med mindre jeg beslutter mig for at Olivia skal bruge den i en periode som støtte til at sidde selv? Anyway, så skal den i hvert fald ud af dobbeltsengen nu.

Body puden kan desuden også bruges som en slags ammepude. Betrækket fås både i creme hvid og i sort og kan tages af og vaskes. Fyldet består af blandt andet krøyerkugler, blandet med et materiale der har en kølende effekt, så man ikke får det for varmt når man ligger med puden. Den er desuden hypoallergen (allergivenlig) og bakteriostatisk.

Intet i dette indlæg er sponsoreret. Det bruger jeg ikke, og vi har betalt hver en krone selv.

body pude


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *