gener

Generne i Min Familie

Her den anden dag sad jeg og kiggede en masse gamle billeder, og der gik det virkelig op for mig at Olivia virkelig ligner mig som barn. Som i – det kunne være det samme barn! Et eller andet sted vidste jeg jo godt at hun også ligner mig, men jeg glemmer det alligevel, fordi vi hele tiden får at vide at hun ligner sin far rigtig meget – og det gør hun også! Men derfor er det bare sjovt at se, at hun faktisk også ligner mig som barn.

Hvad der så også er ekstra sjovt, er at jeg samtidig fik kigget på min mor Anette som ung, og hold op jeg ligner hende faktisk!

gener

gener
Rasmus siger det er lidt svært at se ud fra disse billeder, men at hvis man kender mig, er man slet ikke i tvivl.

Til sidst får I også lige et billede af Rasmus som barn ved siden af mig, og ærlig talt, så var vi faktisk lidt samme “type baby”. Vi havde samme hårfarve, samme frisure, og lidt samme ansigtsform/hovedform. Så det er ikke så sært at Olivia ligner os begge to. Smilehullet har hun dog fra sin far 😉

gener
Cecilia til venstre, Rasmus til højre.

 


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *