Hvem er vi egentlig? #1

Til de af jer som ikke kender os, tænkte jeg at det var på plads med et indlæg der handler lidt om hvem vi er, så her kommer nogle facts om hvem vi er. Navnet er Cecilia og jeg er 26 år. Sammen med kæresten Rasmus på 33, har vi lille Olivia på knap et halvt år. Rasmus og jeg har været kærester i lidt over 4 år og for et år siden friede Rasmus på en strand på Koh Phangan i Thailand, og jeg sagde selvfølgelig ja!

CR

Rasmus arbejder til daglig som IT-konsulent i stillingen som Manager hos IT-virksomheden Netcompany. Her har han har arbejdet de sidste 3,5 år siden han blev uddannet Cand.IT fra IT-Universitetet.
Det var netop på IT-Universitetet at vi mødtes, mens jeg var igang med min bachelor i Digitale Medier og Design. Nu – eller efter barsel, er jeg ca. halvvejs med en kandidat samme sted i Digital Design og Kommunikation. Ved siden af studiet arbejder jeg (igen efter barsel) som marketing assistent i IT-virksomheden Webtop. Rasmus arbejder RIGTIG meget, men det er desværre normalen i den branche, og det bliver ofte til sene lange aftener på hjemmekontoret. Til gengæld brænder han virkelig for det han laver, og det er inspirerende at se den måde han benhårdt går efter det han vil.

rasmus2

Olivia var TOTAL ØNSKEBARN for os begge, og bare kom et halvt år før vi egentlig havde planlagt, men den slags kan alligevel ikke planlægges. Graviditeten var benhård og uretfærdig, og fyldt med smerter og indlæggelser, og min oplevelse med det at være gravid, er blevet til et indlæg for sig selv.

Indlæggelser

Men 12. august 2015, 6 dage før termin, kom lille Olivia, og wow har hun ændret vores liv! Fødslen i sig selv gik godt, men da jeg havde født hende mistede jeg 2 liter blod på blot et par minutter og røg akut på operationsgangen, hvorefter vi var indlagt i 5 dage på barselsgangen. Da Olivia var 2,5 uge og Rasmus startede på arbejde, startede Olivias kolik og varede til hun var ca. 4 måneder. Selvom det føltes MEGET længe, så er vi alle glade for at det trods alt ikke varede længere. Starten på livet med baby har været hård og fylder stadig meget, men det vil der også komme separate indlæg omkring. Idag er Olivia en glad og sund baby, der udvikler sig hurtigt og er nysgerrig på verden. Kærligheden til den lille skønne unge vokser større og større for hver dag, og det er ufatteligt at tænke på, at hun ikke bare altid har været her.

Olivia

Rasmus er den mest kærlige, omsorgsfulde og fantastiske far for Olivia. Selvom han satser benhårdt på karrieren, er han også familiemand med stort F! Han har en ro og tålmodighed, som kun de færreste besidder, og som står i stor kontrast til mig, der altid farer forvirret og stresset rundt, og meget sjældent slapper rigtig af. Her er Rasmus god til at grounde mig være min klippefaste støtte, når det hele ind i mellem bliver for overvældende for mig.

far

Rasmus og jeg elsker begge at rejse, og har heldigvis nået nogle vilde rejser inden vi fik Olivia. Efteråret 2014 var vi 2 uger i USA i Los Angeles, San Diego, Las Vegas og omegn, som var en fantastisk tur! 4 måneder senere tog vi også 2 uger til Thailand. Jeg glæder mig til mange rejser med børn og den charme der er ved det, men jeg glæder mig også over at Rasmus og jeg nåede på nogle total fede ego-ture med uanede mængder frihed og spontanitet, inden vi fik børn.

rejser

Til daglig bor vi her på Amagerbro i København, i en 2 værelses andelslejlighed, som vi i mellemtiden har gjort til en 3 værelses. Da jeg fortalte Rasmus at jeg var gravid, var hans umiddelbare reaktion at begynde at måle stuen op for at finde ud af, hvor vi kunne slå en væg op til børneværelse. Børneværelse er det ikke helt endnu, men fungerer godt som opbevaring/puslerum/kontor/altmuligtandet, men planen er med tiden skal Olivia derind og sove.

væg

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi savner noget større og kigger meget på at rykke i hus, hvis de rette omstændigheder pludselig er der. Vi er begge opvokset i provinsen, og vil helst ikke for langt fra byen. Vi ender nok i en forstad et sted. Både Rasmus og jeg er skilsmissebørn fra store familier med mange søskende, og vores forældre er stadig bosat i Roskilde, Vordingborg, Vestsjælland og Hamburg! Der er derfor ind imellem langt til de nærmeste bedsteforældre.

Herhjemme har vi katten Isa. Isa hed oprindelig Isabella og var mit yndlings babynavn, som jeg kom til at give til katten – det skal man ikke gøre! Jeg har haft Isa i 5 år og hun er en sær og reserveret kat, men vi holder af hende, og Olivia bryder altid ud i det største smil når hun ser hende.

Isa

Som I nok har bemærket, så elsker jeg at være kreativ. I foråret for knap 2 år siden besluttede jeg mig, som overspringshandling fra mit bachelorprojekt, at lære at hækle. Det er blevet til mange fejl, erfaringer, mislykkede projekter og fine færdiggjorte projekter siden. For nyligt har jeg nu også kastet mig over at lære at strikke. Det er ubehageligt for mig at være tilbage på begynderniveau, når jeg som udgangspunkt altid gerne vil have det skal være lige så pænt som opskriften, fra start af. Men det kommer først når jeg har gjort det 10.000 gange og rutinen sidder i hænderne. For 1,5 år siden købte jeg også en symaskine og igen helt uden nogen erfaring, kastede jeg mig også over at lære det.

kreativ

Jeg slapper af og stresser af, når jeg sidder med noget kreativt mellem hænderne, og nyder mig-tiden når Olivia er lagt i seng. Jeg kommer alt for ofte til at gå for sent i seng, fordi den voksentid bare giver en helt anden form for overskud.

Det var et meget lille udklip af hvem vi er. Det er rigtig dejligt at vide at der sidder så mange derude og læser med og som har lyst til at følge med i vores lille liv i babyboblen.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *