Hvorfor min blog (nok) ikke skal på Bloggers Delight

Med fare for at rage mig uvenner med størstedelen af Danmarks helt store bloggere, vælger jeg alligevel at tage et standpunkt. Jeg har længe gået og leget med tanke om måske at flytte min blog over på Bloggersdelight.dk. Nu er jeg jo stadig temmelig grøn som blogger (en titel som jeg stadig ikke helt identificerer mig med), men efter lidt research er jeg kommet frem til at Bloggers Delight er the shit når man er blogger i DK. Ved at have sin blog derinde, får man langt flere følgere, fordi der bliver reklameret for ens blog på andre bloggeres sider, og på Bloggers Delight feedet, hvor ens blogindlæg også bliver delt.

Jeg forsøgte mig derfor med en profil og ville undersøge det lidt og overveje om jeg skulle rykke mit domæne derover. Men… Den første ting der fik mig til at stejle lidt var, at ved at rykke mit domæne derover, ryger jeg automatisk ind under deres design. Ved at opgradere og betale for et Plus abonnement, kunne jeg dog få flere designmuligheder, men stadig inden for meget faste rammer og uden mulighed for selv at tilføje nye funktioner. Og let’s face it, det er bare ikke mig. Med min nuværende helt egen blog og styring har jeg mulighed for helt selv at vælge hvordan det skal se ud og tilføje ny funktionalitet til bloggen. Jeg har selv stylet bloggen med del Custom CSS før jeg gik i luften, og den del interesserer mig meget i forhold til min uddannelse som Cand.IT i Digital Design og Kommunikation.

Skærmbillede 2016-02-11 10.49.29
Hurtigt udkast til min blog på Bloggers Delight – med reklamer – nej tak.

Den anden ting jeg syntes fyldte rigtig meget, var alle de pokkers reklamer! Selv som Plus bruger, kunne jeg ikke komme udenom en ordentlig røvfuld reklamebannere i toppen, undervejs og i begge sider af min blog. Og det kan designeren i mig, simpelthen ikke få mig selv til. Nu røg jeg også lige ind og checkede den på et uheldigt tidspunkt, med nogle meget mørke og dominerende biograf reklamer, men sådan vil det jo være ind i mellem, og der er jeg altså for glad for æstetik, til at gå på kompromis med det.

Sidst men ikke mindst, mindede jeg lige mig selv om at det jo heller ikke er følgere der er hovedformålet. Jeg er super glad for de mellem 50-250 besøgende hvert indlæg på nuværende tidspunkt har, men hovedformålet er nu stadig, at det er rart for mig at skrive.

Til de af jer der gerne vil følge os, kan i følge Livet i Boblen på:

Facebook
Bloglovin
Instagram
Twitter
og snart også ordentligt på Pinterest.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *