date

Jeg har været på date!

Jeg har været på date igår. Sådan en rigtig date – som selvfølgelig var med manden min. Og er du vimmer, hvor var det vildt! Min mor, som bor i Hamburg det meste af tiden, skulle låne sofaen og havde tilbudt at lytte efter Olivia om aftenen, så kunne Rasmus og jeg tage ud og spise. Haps, det sagde vi ja til! Da selve dagen så kom, gjorde ‘Facebook Minder’ mig så opmærksom på, at det netop var præcis et år siden at Rasmus friede til mig. Det må vist være det, man kalder en lang forlovelse. Men det var jo perfekt! Date night here we come! Tak Facebook 😉

Med mormor placeret på sofaen, tog vi ud af døren. Jeg følte mig virkelig fin. Jeg havde (næsten) nylagt neglelak, valgt at tage parfume på i dagens anledning, og havde – for første gang siden jeg blev gravid – stiletter på! Bevares, det kunne mærkes i bækkenet og jeg havde ballerinaer på til og fra, men følelsen af at sidde der på restauranten iført stiletter, det var lige mig!

Vi tog på en nyåbnet New York inspireret Gastro Grill der ligger ude i Fields og hedder The Loft. Restauranten er super hyggeligt indrettet og trukket væk fra resten af ‘food court’ derude, og jeg må sige at det er længe siden jeg har fået så god mad. Jeg er vin-mæssigt til hvidvin og helst sådan noget rigtig sødt tøsesprøjt. Vi valgte derfor, til stor glæde for mig, at vende det hele lidt på hovedet, og starte med en flaske moscato d’asti (dessert hvidvin). Det var lige mig! Sød og med masser af bobler, og jeg kan sagtens drikke den slags til en god bøf uden problemer 😉 Rasmus derimod, skiftede naturligvis til en god rødvin, og lod mig om resten af boblerne. Selvom procenterne ikke er særlig høje, så endte jeg alligevel med at blive lidt små-fuld. Men det er også virkelig længe siden jeg har drukket noget!

Når nu vi alligevel var ude, besluttede vi os for at smutte over og få en drink på Sky Bar på Hotel Bella Sky, men blev desværre afvist i døren, da vi ikke havde reservation, og aften før Valentines Day er åbenbart populær. Vi kiggede begge på uret, klokken var 22:30 og vi havde egentlig mest af alt lyst til at tage hjem og sove! Haha. Så det gjorde vi – søvn får altså bare en helt anden betydning, når man har en lille prut på 6 måneder derhjemme 😉

Alt i alt var det bare en kæmpe succes, og jeg nød at sidde der sammen og have hinandens udelte opmærksomhed. Lækker mad, lækker vin og knaldlækkert selskab!

Det må vi altså huske hinanden på at gøre ind i mellem.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *