Leak på Jensens Bøfhus

Under min graviditet var jeg SÅ gravid. Det lyder måske indlysende, men hold op hvor var jeg gravid. Der bankede så tårnhøje mængder graviditetshormon rundt i kroppen på mig, at det var en svær tid for mig at skjule, at jeg var gravid. 14 dage efter jeg havde testet positiv, kom kvalmen. Fra den ene dag til den anden fik jeg en massiv kvalme og opkast, som varede døgnet rundt de næste 7 uger. Hold op jeg var gravid, og nu kunne jeg for alvor mærke det.

En søndag i Februar besluttede Rasmus og jeg os for at tage en frokost på Jensens Bøfhus. Vi havde været ude og gå en lang tur og var blevet godt sultne. Jeg var omkring 15 uger henne og endelig sluppet af med kvalmen. Mens vi sidder der og snakker, bliver det pludselig koldt på det højre bryst. Jeg kigger ned og stivner. Synet af en lækageplet på størrelse med en 5’er møder mig og jeg aner ikke hvad jeg skal sige. Rasmus, som var midt i at fortælle noget, kigger op og begynder at grine, og her griner jeg også. Hvad er det der foregår?!
Jeg vidste godt at der var gang i mine bryster. De var på blot 4 uger vokset 3 bh-størrelser og gjorde ondt. Rasmus havde set til i stor begejstring, men måtte leve efter princippet ‘nok se, men ikke røre!’. Og jeg vidste godt at der i slutningen af graviditeten kunne komme en smule råmælk i brysterne, men jeg havde ikke forestillet mig dette scenarie. Hallo, vi havde jo ikke engang offentliggjort min graviditet, og her sad jeg så og var utæt på Jensens Bøfhus.

Fra det øjeblik og resten af min graviditet var jeg nødsaget til at bruge amme-indlæg. Det var der sgu ingen der havde fortalt mig.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *