Mit Nye Medlemskab

Jeg føler mig som en del af en ny klub. Den bedste af slagsen. Før jeg fødte var det ikke noget jeg tænkte over. At der var mødre og dem der ikke var mødre. Jeg tænkte ikke over at dem der havde børn var noget særligt. Men hold nu op jeg føler mig særlig nu. Jeg føler at jeg tilhører en ny gruppe af kvinder. De sejeste af slagsen, nemlig de kvinder der har født! Det er jo den vildeste oplevelse at føde, på godt og ondt. Det er så vildt på egen krop at opleve hvad kroppen kan, og hvordan den kommer sig igen. Den Cecilia der fødte Olivia, hun var fandme sej. Hold op hvor var hun sej. Og hende er jeg sgu stolt af! Det tænker jeg ofte når jeg på gaden passerer mine med-mødre med barnevogne. Hun er også med i klubben, hvor er hun sej.

Min fødselsberetning kommer også på bloggen en dag, men da jeg røg akut på operationsbordet lige efter, kræver det lidt ekstra af mig at skrive om det. Indtil da er her et billede fra et følelsesladet øjeblik. Mit første møde med Olivia mens vi stadig var i vandet <3 Stolt, rørt, overvældet, glad, udmattet, lykkelig og lettet efter kampen. Fuck det var vildt!

11938061_10152886430796599_57652804880243653_n


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *