navnelapper

Navnelapper!

Arg men for hulan hvor er det smart!

Olivia er startet i vuggestue – eller dvs hun er stadig igang med at blive kørt ind, og når vi er færdige med det, kommer der et indlæg på bloggen om hendes start. I forbindelse med vuggestuestarten har hun skulle have en masse forskellige stykker tøj og sko med derned. Ting som jeg ved (fra min tid som pædagogmedhjælper i vuggestue) har det med at forsvinde! Og nu hvor det er mig der er forælder, synes jeg ikke det er særlig fedt. Man kan naturligvis ikke sikre sig mod at tingene forsvinder, men man kan gøre sit for at sikre at de kan se hvem tøjet tilhører, og her kommer så dagens tip! Indlægget er på ingen måde sponsoreret, jeg har selv fundet, købt og betalt dem, og jeg kender ikke den længerevarende brug af produktet. Mange af jer kender det sikkert allerede, men ikke desto mindre vil jeg gerne dele det, hvis nu der sidder nogen derude der ikke kender det og leder efter en god løsning.

Svaret er: Navnelapper!

Navnelapper er små etiketter, som anvendes på samme måde som almindelige klistermærker, men de holder meget længere. Navnelapper tåler vand, frost og kogning (hvis man sætter dem på sutter eller sutteflasker). Det specielle lim hæfter på tøj, glas, metal og plastik. Navnelapperne tåler derfor også at komme i vaskemaskinen eller når sutterne skoldes. Og når man en dag ikke ønsker navn i nakken længere, så piller man blot mærket af som et almindeligt klistermærke (særlig smart hvis man sælger sit brugte børnetøj!).

Jeg har idag mærket Olivias regntøj, jakke, sko, hue og rygsæk. Fandme smart! Nu glæder jeg mig så til at se om det virkelig holder som de siger, men jeg har indtil videre kun hørt godt om dem og det virker som om det bliver siddende. Klistermærket er helt tyndt og følger tøjet.

Jeg vil også godt lige nævne at jeg bestilte mærkerne tirsdag ved 14-tiden og dagen efter lå de i min postkasse! Det er dejlig hurtig service.

Tippet er hermed delt!

navnelapper


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *