Om Livet i Boblen

Velkommen til Livet i Boblen!

Livet i Boblen er en blog der startede midt under i min efterfødselsreaktion under min barsel med min datter Olivia. Det havde længe været en joke blandt mine veninder, at jeg skulle skrive en bog og kalde den:

Oh shit!  Ting jeg gerne ville have vidst inden jeg blev gravid
– de ting som alle oplever, men som ingen snakker om’.

For hold da op den graviditet var sprængfyldt med nye oplevelser! Som det ene store chok efter det andet opdagede jeg de små ‘glæder’ ved at være gravid og troede, i skræk og rædsel i alt for lang tid, at jeg var den eneste fordi graviditet tit bliver malet lidt for rosenrødt (læs indlæg om Usexede Sandheder om Graviditet og Fødsel). En bog blev det ikke til, men i stedet skabte jeg livetiboblen.dk, som blev et vigtigt led i min kamp for at få det bedre. Et redskab med mulighed for løbende at dele og opdatere mine erfaringer på min rejse som nybagt førstegangsmor. Bloggen blev derfor først og fremmest mit talerør. Sort på hvidt.

Selvom barslen nu er slut, så fortsætter jeg med at blogge om livet som mor til en 1-årig lille krudtugle. Jeg har oplevet at ved at sige tingene højt hjælper det ikke kun mig med at bearbejde det, det hjælper ofte også læseren, som føler at en lille smule af mor-presset bliver løftet fra hendes skuldre. Derfor er bloggen og mine tanker offentlige. Så de kan hjælpe andre. Og det gør mig glad helt ind i mavekuglen hver gang jeg får tilbagemeldinger om, at min hudløse ærlighed er givende for jer læsere, og at I kan bruge det til noget i jeres hverdag. Tak for det! <3

Jeg prioriterer meget højt, at bloggen skal være hudløst ærlig. Jeg tør godt sige mange af de ting, som alle mødre tænker, men som mange er bange for at sige højt – og jeg står også gerne ved dem bagefter! Det gør mig blot menneskelig og uperfekt. Jeg skriver både om når tingene er hårdt og når livet er fantastisk. For det at være mor er begge dele. Det er på samme tid det absolut hårdeste, mest krævende, mest fantastisk og mest givende i mit liv.

I enkelte indlæg hænger min sygdoms- og indlæggelsesprægede graviditet, efterfødselsblødning og kolikbarn lidt som en mørk sky indover. Det gør det stadig inde i mig her et år efter fødslen, men ud over det hele skinner solens stråler også ned igennem og lyser det hele op. Idag er vi alle 3 kommet godt og glade ud på den anden side, men forløbet fylder stadig noget inde i mig. Og det får det lov til. Og derfor gør jeg mig naturligvis også en masse tanker omkring det at vi engang skal barn nummer to – både i forhold til graviditet, fødsel og barsel. Men det ligger ude i fremtiden og lige nu nyder jeg bare min datter Olivia, og jeg elsker at se hende trives og vokse og udvikle sig. For helt ærlig, hun er det hele værd! Og jeg gjorde gerne det hele igen for Olivia.


Sidst men slet ikke mindst, så fylder det kreative en del. Det gør det i mit liv, og det gør det derfor også på min blog. Det er en anden form for terapi og måden jeg slapper af på og hygger mig. Så der vil derfor være en masse af hæklede, strikkede, syede, malede og andre hjemmelavede ting man kan lade sig inspirere af.

Følg os her på siden og grin og græd jer gennem hverdagen hjemme hos os. En hverdag med fuld fart på, efter en barsel hvor jeg for en stund var trådt ud af hamsterhjulet og ind i hvad der kunne føles som en babyboble, hvor alt uden for boblen ikke betød en skid. Den bobbel forsøger jeg stadig at bevare noget af. For ind i mellem, lige nu, lige her, er det bare Olivia det drejer sig om. Derfor er der også i nogle periode meget aktivitet på bloggen og andre gange mere stille.

Rigtig hjertelig velkommen til <3

Hvis du savner lidt mere om hvem vi ellers er, kan du med fordele læse dette indlæg: Hvem er vi egentlig? #1

Ps. De links som bloggen indeholder, er på ingen måde sponsoreret. Jeg har selv fundet, købt og betalt alt hvad I ser, og hvis jeg anbefaler et produkt eller lignende, er det udelukkende fordi vi selv har været begejstrede for det og jeg derfor mener det bør anbefales.

Følg os på Bloglovin’, Facebook, og Instagram!