status navnelapper

Status på Navnelapper

Billedet siger lidt sig selv. Olivias navn er gået af navnelapperne. Doh! Det er sket efter at vi har vasket tøjet med en forvask med vanish. For pokker da. Really? Jeg skrev derfor til deres kundeservice og spurgte om det virkelig kunne være rigtigt, at jeg som mor til et vuggestuebarn ikke kunne anvende navnelapperne sammen med vanish.

Lynhurtigt svarede deres søde kundeservice tilbage, at de ikke før havde oplevet problemer med navnelapperne og vanish, og at de derfor mistænkte, at der kunne være en fejl i netop den levering af navnelapper, som jeg havde fået. De ville derfor straks sende mig en ny levering. Det gjorde de, og jeg modtog hurtigt mærkerne. Indtil videre ser det ud som om de klarer vasken meget bedre, så håber der bare var problemer med første tryk.

Jeg kan derfor indtil videre kun tale godt om navnelapper og deres tilfredshedsgaranti.

Indlægget er på ingen måde sponsoreret. Det er der intet på min blog der er.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *