vielse

Vi er sgu’ blevet gift !

De af jer som følger med på vores Instagram ved det allerede, men vi er blevet gift! Det blev vi lørdag den 30. juli i Rådhushaven ved Københavns Rådhus. Københavns Kommune har noget de kalder vielse i det fri, hvor man 6 lørdage om sommeren kan blive viet udenfor – og lørdag den 30. juli var ude i Rådhushaven inde i midten af Københavns Rådhus. 4 måneder før vores vielse søgte vi om at få en af pladserne den dag – og fik det kl. 10 som de første. Det var en helt fantastisk oplevelse at stå ude i den smukke have, med nære venner og familie som vidner, og sige ja til hinanden. Helt specielt.

Om morgenen da jeg vågnede stod det ned i tykke stråler og vejrudsigten sagde regn, regn, regn. Vi regnede derfor med at det ville blive rykket indenfor. Jeg havde sovet hos min veninde og mødtes først med Rasmus derinde. På den måde kunne jeg bedre gøre mig klar i ro og fred, og så var det også lidt sjovt med traditionen. Da vi kommer ind til Rådhushaven er det gråt, men tørvejr, og giftefogeden fortalte at vi ville forsøge at gøre det udendørs. Gæsterne begynder at ankomme, og da vores vielse starter kl 10, kigger solen pludselig frem bag skyerne og en blå himmel viser sig. Det var næsten helt symbolsk. Så stod vi der i de fineste solstråler i haven og sagde ja til hinanden.

Da vores helt store ønske lige nu er at flytte i noget større og sparer op til det, valgte vi ikke at holde nogen stor bryllupsfest efter vielsen. Hele dagen var meget afslappet, og lige som vi ønskede det. Efter vielsen havde vi arrangeret bobler og kage til gæsterne som vi nød i i haven, og de ca. 2 timer vi var der, holdt vejret tørt. I det vi forlader haven med de sidste gæster, begynder et skubryd. Vi var ualmindelig heldige!! Jeg havde ondt af de par der skulle vies herefter og ville ønske vejret havde holdt hele dagen.

Efter vielsen kørte vi hjem og pakkede vores tasker og kørte til Roskilde med Olivia. Hun skulle overnatte hos sin farmor og farfar, så Rasmus og jeg kunne have en overnatning med middag på Marienlyst Badehotel – bare ham og jeg.

På Marienlyst Badehotel havde vi en helt fantastisk aften fyldt med bobler, med en lækker suite og fantastisk udsigt, og vågnede op næste dag til solskin på altanen og morgenmad udenfor. Jeg kunne ikke have ønsket mig mere.

Om ikke så længe kommer der et indlæg om min vielsesring, som er et gammel arvestykke jeg har fået skiftet stenen i – den er så fin!

Forneden er nogle udvalgte billeder fra vores store dag. Da det ‘bare’ var en afslappet vielse i Rådhushaven havde vi ikke nogen professionel fotograf, og billederne er dem vi selv har taget, samt fået af venner og familie.

vielse

vielse

vielse

vielse

vielse

vielse
Jeg var iført en hvid sommerkjole af Samsøe Samsøe, som passede perfekt til denne type vielse.
vielse
Der skrives under på ægteskabserklæringen 😉
vielse
Sidste billede som ‘single’-woman 😉
vielse
Netop blevet viet i Rådhushaven foran vores gæster i baggrunden.

vielse

vielse
De smukke smukke kager som min svigerinde Anne havde lavet.
vielse
Vi skærer lidt bryllupskage.
vielse
Det var en anelse overvældende for familiens yngste med så mange mennesker.

vielse

vielse
Jeg gør mig klar hos min veninde hvor jeg havde sovet natten før vielsen.
vielse
Udsigten fra vores suite på Marienlyst Badehotel.
vielse
Bryllupsmiddag bare Rasmus og jeg <3
vielse
Bryllupsmiddag. Vi sad næsten på stranden.

vielse

vielse
😉
vielse
Morgenen efter vores bryllupsnat.
vielse
Morgenen efter vores bryllupsnat. Smuk, smuk udsigt fra vores værelse og altan.
vielse
Morgenmad i solen dagen efter. Helt perfekt vejr.
vielse
Olivia hyggede sig så meget hos farmor og farfar i Roskilde, så vi fik besked på ikke at skynde os, så vi tog et smut langs vandet i Helsingør.

 


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *