boblejakka

Boblejakka – Oversize model

Da lillebror i maven har fået en del strikkede ting her på det sidste, blandt andet Det Royale Babysvøb, Ankers dragt (body), denne trøje med sidelukning og en lille hue der snart kommer på bloggen, var det tid til at storesøster Olivia også fik noget strikket. Jeg kastede mig derfor ud i Boblejakken fra Ministrikk. (Jeg kan se at linket til selve opskriften på siden pt. ikke er oppe og køre). Jakken er en oversize model i det lækre tykke garn Easy fra Sandnes Garn. Jakken er grundet det tykke garn strikket på pinde 9, og det var første gang jeg havde pinde større end 5. Garnet varierer lidt i tykkelsen, så jeg blev udfordret på at jeg altid godt kan lide når mit strik er meget ens, men det var ikke altid muligt her. Jeg er dog alligevel rigtig godt tilfreds med resultatet, og når den er så vamset i looket i forvejen, gør de små ujævnheder ikke noget. Det var også sjovt at lære et nyt mønster med bobler – også selvom det som ny strikker føles helt forkert med vilje at lade masker falde. Og så er det positive at det går hurtigt fremad når man strikker på så tykke pinde.

Denne jakke er strikket i farven Pudder Rosa. Jakken er liiige det største til Olivia endnu. Måske til efteråret og ellers næste tidlige forår eller efterår. Det er godt med strik man har tilgode 😉 Olivia har allerede valset rundt i den og følt sig smart – og ikke mindst glad når hendes mor strikker noget til hende, så det havde den ønskede effekt. Hun er jo for lille til at huske alle de mange mange mange ting jeg lavede til hende da hun var baby.


2 Comments

  • Stine

    Jeg er så vild med denne trøje, og vil meget gerne strikke én både til mig selv, og til min datter. Jeg kan ikke finde opskriften nogen steder. Har du den? Og kan du dele den?
    På forhånd tak!

    • livetiboblen

      Åh det ser desværre ud til at Ministrikk har lukket ned 🙁 Det er en købeopskrift, så jeg må desværre ikke dele den med andre, da skaberen har ophavsretten til den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *