Jordemoderhue

Jordemoderhue

Da Olivia blev født, fik hun en hue på hovedet på Hvidovre Hospital umiddelbart efter. Hånden på hjertet, så var jeg ikke meega vild med designet af den. haha. Men jeg opdagede den ikke, da hun fik den på, fordi den lille baby på mit bryst optog al min opmærksomhed, og derefter blev jeg jo kørt akut afsted på operationsbordet. Men når vi kigger tilbage på billederne fra den tid, så ser jeg pludselig huen. Jeg vidste ikke før fødslen, at de fik hue på lige bagefter, men det gør de altså 😉

SÅ: Denne gang besluttede jeg, at jeg selv ville strikke en til lillebror, som han kan få på, når han kommer ud af maven. Så må vi jo se om vi husker det midt i det hele, eller om han også får en lignende på som Olivia havde 😉 Nu er den i hvert fald foreløbig pakket i hospitalstasken.

Opskriften på huen til nyfødt er fra Jordemoderstrik. Da jeg ikke kender størrelsen på lillebror når han kommer ud, har jeg strikket den midterste størrelse. Huen er strikket i økologisk bomuld Bio Blomsterfrø fra tante grøn.

Jordemoderhue
Huen har sådan en fin lukning i toppen.
Jordemoderhue
Olivia i huen fra Hvidovre 😉

4 Comments

  • chbollin

   Det er jeg nu ret sikker på de gør på Hvidovre 🙂 Og selv hvis de ikke skulle gøre det, er der jo ikke noget i vejen for at vi giver ham vores på alligevel 🙂

 • Benedicte

  Jordemoderstrik henvisningen fører ikke nogen steder hen, men jeg kunne virkelig godt tænke mig opskriften på den blå hue. Har du opskriften?
  Mvh / Benedicte

  • livetiboblen

   Hej Benedicte, nej det kan jeg godt se. Nej jeg har desværre ikke opskriften selv. Jeg fulgte linket dengang jeg lavede den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *