tordentrøje barn

Hæklet Tordentrøje Barn

Jeg har længe gået med tanken om at jeg gerne ville hækle en Tordentrøje til Olivia. Jeg har før hæklet denne til mig selv i Tusindfryds Engleuld og ville så gerne lave en til lille mini herhjemme. Jeg havde en masse Drops Baby Merino uld liggende fra et tæppe jeg aldrig får lavet, så jeg besluttede mig at bruge noget af det og hækle en varm og lækker tyk trøje til Olivia.

Jeg har hæklet den med dobbeltgarn, så kom det med min hæklefasthed til at passe med størrelserne i bogen. Opskriften er fra Jeanettes Lutter Løkker 2 hvor jeg har hæklet en i størrelse 2 år som Olivia kan få glæde af til næste efterår og måske endda allerede i foråret. Jeg synes simpelthen at trøjen er blevet så fin og med søde små detaljer i mønstret. Den er dejlig tyk og kradser ikke da baby merino ulden er blød og lækker. Opskriften til børn findes i bogen i størrelserne 2, 4 og 6 år – voksen størrelsen kan købes her.

tordentrøje barn
tordentrøje barn
tordentrøje barn

2 Comments

  • Helle

    Jeg er vild med den! Vil også hækle en til min søn Men… Han er kun 10 måneder og ville også gerne, at han kunne bruge den i år. Tror du, at jeg ville kunne gå en str. ned i hæklenål og få det til at passe? Eller hvad ville du gøre?

    • chbollin

      Hej Helle. Prøv evt. med noget andet garn og en størrelse mindre i nålen. Min er hæklet i dobbeltgarn hvilket gør den tyk og lækker, men det gør den naturligvis også større end, hvis jeg kun hæklede med enkelttråd (som det er i opskrift, men dog med tykkere garn). Det bedste (og kedeligste) jeg kan råde dig til er at lave hækleprøver med hæklefastheden 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *