trøje med sidelukning

Strikket trøje med sidelukning

Lillebror skal bestemt heller ikke snydes for strik. Som nogle af jer måske ved fra Facebook, så ligger jeg igen denne gang sygemeldt med bækkenløsning, så jeg forsøger at bruge tiden i sengen til nogle kreative projekter. Det kan være der kommer et indlæg om det at have bækkenløsning under anden graviditet igen på et tidspunkt, men lige nu er jeg lidt træt af at høre mig selv beklage mig over det, så det bliver ikke lige pt.

Siden jeg var gravid med Olivia, har jeg jo lært at strikke, og det er jeg faktisk blevet ret vild med. Jeg tror endda jeg vil gå så langt som at sige, at når det kommer til tøj, så kan jeg bedst lide strik. Jeg synes det bliver blødere og mere elastisk end hækling, sådan helt generelt overordnet set selvfølgelig, da forskellige mønstre giver forskellig struktur. Når det kommer til amigurumi, rangler, legetøj m.m. så er jeg stadig mest til at hækle – og jeg er egentlig bare så glad for at jeg har lært mig selv begge dele.

Denne trøje med sidelukning er en gratis opskrift fra Mayflower og findes på flere sprog herunder dansk. Jeg har strikket den i det smørblødeste BabyAlpaca Silke garn fra Drops som består af 70% alpaca og 30% silke. Faktisk strikkede jeg den allerede før vi kendte kønnet, så derfor er den strikket i en farve der kan gå til både en pige og en dreng. Den er blevet så lækker blød, og jeg glæder mig til at se lillebror i den til næste efterår/vinter.

Tæppet som trøjen ligger på er jeg netop blevet færdig med, og det er mit hidtil aller største og mest avancerede strikkeprojekt – kommer snart på som indlæg bloggen.

trøje med sidelukning
Trøjen bagfra
slå-om cardigan
slå-om cardigan
lillebror

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *