hårbånd

DIY: Sy Selv Hårbånd

Efter at have købt to lækre hårbånd fra Julie Dausell, besluttede jeg mig for at prøve at sy nogle selv, og det er overraskende nemt og blevet super godt!. Jeg løsnede bare knuden på hårbåndet, lagde det ud på mit stof som jeg havde lagt dobbelt, og klippede så bare efter med 1 cm sømrum. Jeg har syet stoffet sammen ret mod ret og ladet et lille stykke på 5-6 cm stå åbent til at vende på. Herefter har jeg lukket med en enkelt lille søm nederst bag på hårbåndet, som jeg kan se der også er på de købte hårbånd. Det er en super fin måde at få brugt sine stofrester på. Jeg har brugt stofresterne fra da jeg syede leggings.

PS. Husk altid at bruge en stretch nål når I skal sy stretchstof, ellers ødelægger i stoffet.

hårbånd


2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *