Hæklet Aktivitetsklods med Bogstaver

Denne aktivitetsklods er ikke hæklet ud fra nogen opskrift, men bare ud fra fri fantasi. Jeg har købt en 8 x 8 cm skumklods i Stof2000 her (de sælges uden det stof der er på billedet).

Jeg har slået 20 luftmasker løst op som med min hæklefasthed passede til klodsens bredde. Herefter har jeg bare lavet rækker af fastmasker til jeg synes det passede i højden, så det blev til 28 rækker på min. Disse firkanter har jeg lavet 6 styks af.

aktivitetsklods

Bogstaverne har jeg lavet med inspiration fra google “crochet alphabet letters“. Der kommer rigtig mange op. Jeg har taget udgangspunkt i disse, og tilpasset dem den ønskede størrelse ved at tilføje og fjerne masker så jeg synes det passede. Jeg har også lavet bogstaverne en smule bredere. Bogstaverne er hæklet i noget kobber glimmer pyntegarn som skinner og glimter. Jeg har valgt at hækle 6 bogstaver: O-L-I-V-I-A som tilfældigvis passer med Olivias navn 😉 Heldigt!

aktivitetsklods
aktivitetsklods

Jeg har valgt at købe noget knitrecellofan og putte indeni på alle 6 kanter. Det giver en utrolig god effekt og baby elsker når noget knitre! (det er ofte i ørerne på diverse legebamser). Knitrecellofan har jeg købt her. Det er Biofolie som er helt giftfri og fri for hormonforstyrende stoffer. Man får et stort stykke, og jeg skulle kun bruge en smule, så mon ikke jeg også finder på noget andet at bruge det til.

aktivitetsklods
aktivitetsklods

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *