sky uro

Hæklet Sky Uro

Her den anden dag gik jeg rundt i lejligheden, og pludselig gik det op for mig at jeg havde en masse hæklede ting liggende, som aldrig var kommet på bloggen. Det kommer de derfor nu. Her er en af dem.

Denne hæklede sky uro er fra en købeopskrift fra www.haeklemor.dk. Det ser dog umiddelbart ud som om hendes hjemmeside er under ombygning lige pt, så jeg kan ikke linke direkte til opskriften. Men den er købt derinde.

Jeg har hæklet den i bomuld i Tante Grøns Blomsterfrø på en hækle nål 3. Øjnene har jeg broderet på lidt større end i opskriften, og lidt mere “groft” (sjusket). Jeg synes den er blevet ret sød sådan. Jeg har valgt at hækle en gammel spilledåse ind i, så hvis man trækker i den midterste dråbe kan den spille en lille melodi.

Da det er længe siden jeg hæklede skyen, bærer dråberne og snorene lidt præg af at Olivia flere gange har fået lov til at ligge med den. Måske det endelig er tid til den skal op og hænge over hendes nye seng på nye værelse?

sky uro
sky uro

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *