Hæklede Natsværmer Vanter

Så skete det endelig! Det aller første hæklede projekt til mig selv blev færdigt. Indtil nu har jeg kun hæklet ting til andre eller til skønne små rollinger – særligt Olivia selvfølgelig. Men selv inden jeg blev gravid var det babyting jeg hæklede. Det startede i det små med suttesnore fordi det var et overskueligt projekt når man skulle lære at hækle. Derefter blev det til babytæpper – for hvem har tid til at hækle et stort voksen tæppe? Jeg holdt mig derfor til små kjoler, små tæpper og små vanter. Men nu har jeg hæklet et par lækre vanter til mig selv, så jeg kan se smart ud og holde varmen når jeg går tur med barnevognen. Opskriften er Natsværmer Vanter fra bogen Lutter Løkker 2 af Jeanette Bøgelund Bentzen.

natsværmer vanter

 


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *