afro anne

Afro Anne Dukken

Se lige en smækker lækker sag! Og så er hun min 😉 Ja ja, Olivia får da lov til at låne hende, men min det er hun altså.

Mød Afro Anne. Hende har jeg selv lavet. Sådan helt selv. Ud fra et billede jeg engang forelskede mig i. Undervejs mens jeg prøvede mig frem, forsøgte jeg at skrive ned undervejs hvad jeg gjorde, og det er der kommet en opskrift ud af. Bevares, min første opskrift nogensinde, og jeg har altså ikke lagt tid i at få den testet eller noget. Det er blot til inspiration for jer at jeg lægger den op. Hvis I opdager fejl og mangler, er I meget velkomne til at kontakte mig, så skal jeg nok få dem rettet.

Hun måler ca. 32 cm og er fyldt med bamsevat.

Find opskriften her!

Enjoy!

Ps. folk er begyndt at bruge mine billeder på facebook og lignende steder uden mit samtykke og det har jeg det lidt svært med, da jeg jo lægger et stort stykke arbejde i det jeg laver. Så nu har jeg altså vandmærket disse billeder så det i det mindste er tydeligt hvor de kommer fra.

afro anne
afro anne
afro anne
afro anne

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *