Hæklet Baby Halsedisse

Da det er begyndt at blive koldere fik jeg lyst til at hækle en halsedisse til Olivia og gik straks igang med at kigge efter en sød opskrift og stødte på denne fra mille1000fryd. Det gode ved denne opskrift er at man hækler rundt og kan derfor tilpasse størrelsen undervejs. Jeg har hæklet den i det lækre bløde Drops Baby Merino uld og tilpasset størrelsen undervejs. Den er hæklet som halvstangmasker i bagerste maskeled der gør den dejlig elastisk, og så er jeg vild med det strikkede look det giver.

Olivia er stadig så lille og med en meget kort hals, så jeg har givet den et buk i toppen. Hun ligner næsten en lille klokkeblomst <3

Baby Halsedisse

 


4 Comments

 • Cecilie

  Tusind tak for at linke til denne opskrift! Er helt vild med halsedissen! Må jeg spørge hvor mange rækker du har lavet for at opnå den rette størrelse?
  Mvh
  Cecilie

  • chbollin

   Det var så lidt, dejligt det kan bruges 🙂 Jeg er også vild med dem! Jeg kan faktisk ikke huske det, og den ligger godt gemt væk et sted i en sæk på loftet sammen med hendes babytøj. Det nemmeste er egentlig at måle undervejs synes jeg – altså på barnet. Hvis det da ellers ikke er til gave og man derfor ikke lige har barnet ved hånden 😉 Jeg har faktisk lavet 2 til siden og improviseret undervejs ved ikke at lade den nederste kant være lukket hele vejen rundt, men kun oppe i halsen og så går den ned og varmer for og bag. Måske får jeg lagt en guide op en dag. Jeg synes den model gør det lidt nemmere for større børn at bevæge sig i den. Kan lige linke til et IG billede hvor min halvsløje pige har den på 🙂 https://www.instagram.com/p/BL1pXP8joJd/?taken-by=livetiboblen.dk

 • Mette Hjorth

  Jeg har lavet denne hvor jeg satte knapper i. Min pige er præmatur, så selvom hun er 9 mdr så er hun ikke så stor og hvis jeg lavede den i dem størrelse jeg synes den skulle have for at varme hende (primært når hun er i vikle eller bæresele), så blev den kluntet at få over hovedet.
  Så i stedet for at hækle sammen til sidst, fik den en række knapper. 🙂

  Tak for en skøn opskrift.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *