Hæklede Ribgamacher

Disse lækre hæklede ribgamacher har egentlig ligget og ventet længe, men idag var første gang Olivia havde dem på. Under min graviditet var det det første stykke tøj jeg nogensinde prøvede at hækle og jeg har lært meget siden da. Ikke desto mindre var det en FANTASTISK følelse endelig at se hende i dem.

Hæklede Ribgamacher

Hun passer dem fint nu og ville egentlig kunne passe dem i lang tid endnu hvis jeg ikke havde fået lavet den så stramme i ribben i livet og ved fødderne. Nu vel, jeg må nyde dem så længe hun kan passe dem, og farven vil jo være okay igen hvis der en dag kommer en lillesøster eller lillebror.

Opskriften er fra Garnkusserne med enkelte småændringer undervejs. Jeg har syet et mærke bagpå hvorpå der står ‘Made by Mor’ som jeg har købt i Håndarbejdscentret i Amager Centret, men de kan sikkert bestilles på nettet.

Hæklede Ribgamacher

2 Comments

    • chbollin

      Det er et rigtigt godt spørgsmål! Det kan jeg faktisk overhovedet ikke huske længere. Det er også snart 3 år siden jeg lavede dem 🙂 Hvis jeg nogensinde skal lave dem igen, kan det være jeg kommer i tanke om det 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *