hæklet prinsessekrone

Fastelavn: Hæklet Prinsessekrone

I anledning af fastelavn idag i Olivias vuggestue, har jeg hæklet en prinsessekrone til hende. Olivia havde et ballerina strutskørt liggende i skabet, som egentlig er lidt for stort, men hun elsker det og siger “kjole Olia” når hun får det på. Det er så sødt. Så sammen med prinsessekjolen, udgjorde det Olivias første fastelavnskostume.

Opskriften jeg har fulgt er fra The Sweetest Things. Efter den var færdig, fulgte jeg denne vejledning til at stive den af med sukkervand og bandt til sidst et stykke tynd elastiksnor fast, så den kan sidde fast på det lille vilde barnehoved.

Jeg synes opskriften er rimelig nem at følge, og kronen tager ikke lang tid at lave. Man skal dog lige sætte et par døgn af til afstivelsen. Min erfaring er at det tager en del mere end 24 timer før kronen er helt gennemtør og derfor afstivet nok. Efter 24 timer, er den stadig meget blød og skrøbelig i det. Jeg satte min på radiatoren igår aftes, da jeg ikke synes den var blevet hård nok. Det virkede og i morges var den lige som den skulle være og klar til vuggestuen.

hæklet prinsessekrone
hæklet prinsessekrone
hæklet prinsessekrone
hæklet prinsessekrone
hæklet prinsessekrone
hæklet prinsessekrone

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *