Baba Oona

Hæklet Baba og Oona

Herhjemme kører der meget Søpapegøjernes Ø på skærmen. Olivia er helt besat af lunteøen. Baba og Oona, som når Olivia siger det, nærmest bliver trukket sammen til ét ord; BabaOona. Hun snakker også meget om faren og moren, Mossi og Mai, og sælen Silki som Olivia kalder Sælus (for det hedder krammedyrs-sælen hjemme hos farmor og farfar). Det faktisk ret sødt. Men BabaOona er nu engang dem hun snakker mest om, så dem besluttede jeg mig for at hækle.

Kønne er de sgu ikke blevet, men de er genkendelige herhjemme og faldt i rigtig god jord hos hende den 20 måneder gamle krudtugle. Og det er jo det vigtigste. Særligt øjnene voldte mig problemer. I opskriften er det vist filt der bliver syet på og de er noget mere detaljerede. Jeg havde ikke lige noget filt, og det der med at brodere øjne på har aldrig været min stærke side, så jeg freestylede ud fra Googlesøgninger af billeder fra tegnefilmen. Det lykkes nogle gange sindssygt godt, og andre gange ender det som denne gang. Men nu er de færdige og ungen er glad for dem 😉

Opskriften er på engelsk og den er fundet gratis her. Det er ikke den mest udførlige opskrift – og som sædvanlig er det monteringen jeg hader mest hvilket altid er sværere når der kun er ét billede i hele opskriften 😉

Baba Oona

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *