Hæklet og strikket barselsgave – til en lille ny

Er der noget bedre end en hæklet og strikket barselsgave? Det synes jeg ikke selv 😉 Og det blev derfor endnu engang en hjemmelavet barselgave, som nu er afleveret til en lille pige. Jeg prøver altid at ramme modtagerens smag når jeg selv laver barselsgaver. Det varierer derfor også altid hvor modig jeg tør være og hvilket udtryk jeg går efter. Og hvor godt jeg kender modtageren spiller altid ind. Når man har brugt mange timer på tingene ønsker man jo også at det falder i modtagerens smag, således at det vil blive taget i brug.

Den lille pyntekrave er strikket i Drops baby Alpaca Silk i farven pudder og er blevet smørblød efter den er håndvasket og strukket i form (blocking). Opskriften hedder Lille Elviras Krave og er en købeopskrift.

Ka’ vælt’ kaninen er hæklet i bomuld og har en lille rasleboks indeni. Den har en stribet lille “trøje” og en fin lille krave. Opskriften kan findes her er fra Frkcharlotteborgs blog.

Natsværmer lufferne er fra Jeanette Bøgelund Bentzens Lutter Løkker 2 bog og er hæklet i Drops Baby Merino og kan maskinvaskes. Dem har jeg hæklet før til Olivia dengang da hun var helt lille.

Jeg håber du kunne bruge mine 3 forslag til hvad en hæklet og strikket barselsgave kan indeholde af små lækkerier. Ingen af disse links er reklamelinks, blot venlig service 🙂

Du kan finde mange flere forslag til hæklede babyting der kan indgå i barselsgaver eller blot lækre forkælelser til din egen baby under kategorien hæklerier eller kategorien strik. Det er meget få indlæg på denne blog der ikke omhandler børn og baby 😉


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *