DIY barnevogspude: sy selv barnevognspude

Efter utallige forsøg på at vinde en barnevognspude i forskellige konkurrencer på Instagram, måtte jeg indse at det nok ikke kommer til at ske. De fleste barnevognspuder koster ca. 250 kr og op, så jeg besluttede mig for at det måtte jeg kunne gøre billigere, og samtidig få den lige som jeg ville have den. Jeg ledte lidt på nettet og endte med at købe en opskrift til 25 kr. som jeg bare kunne følge, og jeg vil sige at det var rart at have en opskrift at gå ud fra.

Opskriften er købt på en blog der hedder Savværksvej af en dame der hedder Lise. Jeg sendte hende en mail og senere samme dag fik jeg opskriften tilsendt på mail og overførte med Mobile Pay til hende. Super nemt.

Puden er lavet af stofrester jeg havde liggende fra da jeg syede slangen. Jeg har valgt at tilføje en kant af pipingbånd, som jeg synes giver puden en rigtig fin detalje. Puden har jeg fyldt med bamsevat fra Stof2000 som jeg også havde liggende fra slangeprojektet, så det er ikke meget den er endt med at koste. Som med alle mine andre hjemmesyede ting har puden lidt skønhedsfejl, men jeg er glad for den. Så håber jeg at Olivia får glæde af den når hun lærer at sidde op i barnevognen.

‘Made by Mum’ mærket med hjerte på bagsiden er fra www.ikastetiket.dk

Barnevognspude

Barnevognspude


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *