suttepose

Hæklet suttepose til tremmesengen

Nu hvor Olivia er rykket i en større tremmeseng, syntes jeg det kunne være fint med en lille suttepose til alle hendes sutter, så man nemt kan finde dem. Jeg har tidligere set den sødeste version fra Vibe Mai, og besluttede mig for at lave sådan en magen til, blot i en anden farve. Hun har lavet den ud fra hvadtænkerbier’s stjerne vejledning.

Posen er hæklet i en garnrest jeg havde liggende fra Filcolana Anina. Jeg har hæklet i dobbeltgarn på pind 4,5 og fortsat til der var 60 masker på omgangen. Til sidst har jeg hæklet siderne sammen og ladet rummet mellem to takker stå åbent som lomme. Jeg har hængt den op i en snoet snor jeg har lavet i samme garn. Jeg synes farven er rigtig fin til sengeranden fra Liewood Design. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at få værelset ordentligt på plads i weekenden.

suttepose
suttepose
suttepose

4 Comments

 • Camilla

  Ej hvor er det en sød suttepose. Det er altså godt tænkt – elsker den slags små kreating. Og hvor er den rigtig sød. Du har ret – den passer perfekt sammen med Liewood sengeranden.

  • chbollin

   Undskyld det sene svar. Tusind tak, er også blevet rigtig glad for den 🙂 Det er rart med et samlet sted man kan finde sutterne 🙂

  • chbollin

   Den er bare snoet 🙂 Det er ret enkelt. Den her video fundet på google viser meget godt hvordan man gør: https://www.youtube.com/watch?v=mWD-9blDKO8 Jeg kan faktisk ikke huske hvordan jeg har sat den fast, men jeg vil næsten tro at jeg bare har bundet den fast i stjernen eller syet den fast. Jeg kan tjekke i morgen når min datter ikke længere sover derinde 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *