Sengerande Slange

Da jeg i Maj måned arrangerede Babyshower for en veninde, fik hendes baby i maven en tøjslange af en af pigerne, og lige siden da har jeg haft lyst til selv at kaste mig ud i projektet. Da min graviditet ikke forløb som planlagt, og var efterfulgt af indlæggelse efter fødslen og et barn med kolik de første 9 uger, har der hverken været tid, lyst eller overskud til projektet før nu. Men nu har min datter Olivia endelig også fået en slange. Da jeg aldrig har haft håndarbejde i skolen og aldrig lært at sy er jeg ret godt tilfreds med resultatet af mit første projekt ud over baby sengetøj – som jo i bund og grund bare er en firkant 😉 Slangen skal blandt andet bruges som sengerand i hendes seng, og som en legeslange på legetæppet og kan forhåbentlig være sjov for hende i mange år.

Sengerande Slange  Sengerande Slange

De forskellige stykker stof har jeg købt i Stof og Stil, og tegnet øjne med en stoftusch. Jeg gik efter et tøset look uden at bliver for baby lyserødt og synes selv at det er blevet rigtig godt. Selve opskriften er fra Stof2000 ‘Snup Ideen’ og kan findes på deres hjemmeside her.

Sengerande Slange  Sengerande Slange

Til sidst har jeg syet et mærke på med et lille hjerte og på bagsiden står der ‘Made by Mum’. Mærkerne har jeg bestilt online på www.ikastetiket.dk

  Sengerande Slange  Sengerande Slange

 


One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *